Сгушен между буйната тропическа зеленина и пъстоцветни градини, ширнал водите си на цели 250 метра, най-дългият инфинити басейн във Виетнам докосва златните пясъци на брега на Дананг, на метри от вълните на океана.

Уникалното съоръжение е разположено в уникалния петзвезден дворец Sheraton Grand Danang Resort и е любимо място за гостите на хотела.

От ръба му се разкрива поразителна гледка към безкрайната водна шир и е притегателно място е за всички инстаграмъри, естествено.

Самият курорт впечатлява с мащабите, лукса, усета към всеkи детайл и разбира се, високото ниво на обслужване, характерно за елитният бранд Sheraton Grand.

Sheraton Grand Danang Resort се намира в Дананг, на 2,7 км от издълбаното в скалите селище Non Nuoc. Предлага собствена разкошна плажна зона, 3 елегантни ресторанта и модерен фитнес и спа център. Местните забележителности като Мраморната планина и тематичният парк Asia Park Danang са съответно на разстояние 3 и 8 км.

Хотелът-дворец предлага и пребогата закуска на шведска маса с избор на интернационални ястия и безброй на вид свежи плодове, характерни за региона.

Персоналът на денонощната рецепция говори почти всички основни езици и е готов да помогне на гостите по всяко време на денонощието.

Драконовият мост е на 13 км от комплекса, а музеят със скулптори на древния народ чам е на 11 км. Международното летище Da Nang е на 11 км. А от скоро тази дестинация стана напълно достъпна за българите, чрез редовните полети на QatarAirways, през Доха.

www.marriott.com/hotels/travel/dadsi-sheraton-grand-danang-resort/

Sheraton Grand Danang