Верига фитнеси Next Level подари за новата година на своите клиенти още две локации, където всеки ще има възможност да осъществи новогодишните си обещания за по-добра физическа форма. 

Единият от новите обекти може да намерите в Galaxy Trade Center в кв. Гео Милев, на бул. Шипченски проход №18, ниво 1, а вторият се намира в кв. Овча Купел, на бул. Президент Линкълн №114.

Next Level не изневеряват на стила си, като залагат на първокачествено оборудване от Technogym и в двата нови фитнеса. Клубът в Овча Купел е разположен на 500 кв.м в три етажа. На първия можете да откриете кардио зоната и рецепция, на втория – машини, дъмбели и стречинг зона, а над тях са машините със свободни тежести. 

Next Level Galaxy се разпростира на 600 кв.м с различни зони за тренировка на цялото тяло. Всеки желаещ – било то фитнес ентусиаст, или професионално трениращ, ще може да развие потенциала си и да постигне желаните от него спортни резултати. 

Ако се притеснявате, че не знаете от кой уред да започнете и как да структурирате своята тренировка или хранителен режим, на място ще може да се запознаете с персоналните треньори, с които да се консултирате и да изготвите подходящ план.

Ако сте любители на тренировките със собствено тегло или на тези за мобилност, подходящи за Вас ще са зоните за стречинг и функционални занимания, оборудвани с кутии, TRX въжета, ластици, пудовки и прочие. Загряването преди и разгряването след тренировка са изключително важни за нормализиране на дихателния и сърдечния ритъм, охлаждане на мускулите и възстановяване.

За Вашето пълно отпускане и релакс, може да се възползвате и от сауната в клуба в Galaxy Trade Center. Там ще успеете да освободите натрупаното напрежение и токсини в организма, и поне за малко да избягате от зимните условия навън.

Цялото това изживяване може да завършите с ободряваща напитка, добавка или любимото протеиново десертче от добре заредения бар на всеки един фитнес на веригата. Зоните за паркиране около двата нови обекта са свободни, като за клуба в Galaxy Trade Center разполагате и с 2 часа безплатен престой в подземния паркинг на търговския център. 

На всичко това може да се насладите със специални подаръци към абонаментите по повод отварянето на Next Level Galaxy и Next Level Ovcha Kupel. Повече информация за тях можете да получите директно на рецепция в клубовете или в сайта на веригата. Достъп до фитнес зоните и сауната имате и с Вашата Multisport карта.

www.nextlevelclub.bg