„Успехите – заслужени, горчиви или подарени, трябва да ни държат в реалността“

Фотограф: Костадин Кръстев – Коко

 

Пътуването

Едно пътешествие е вълнуващо, ако успееш да съумееш да се отдадеш изцяло на емоцията, която ти предстои. Най-важното нещо е да знаеш какво искаш да вземеш от дестинацията към която си се насочил. Хубаво е да ползваш агенция за целите на трип-а, но истинската емоция може да я изпиташ само когато се постараеш сам да организираш всичко. Няма по-хубаво от това да си конструираш сам всичко, което те вълнува и да превърнеш всяко пътешествие в личен експириънс.

Приятелите

Приятелите са една много важна част от земното ни пътешествие! В началото на земното ни израстване ние сме склонни да вярваме, че всеки един човек е наш приятел, но в определен момент животът започва да ни показва своята разновидност 🙂 Тогава настъпва и моментът на разочарования, сълзи и несполуки, но най-важното за мен е това, че така разбираме всъщност кои са истинските хора до нас. Времето запазва само истинските приятели, които винаги са до теб, така както родителите присъстват неотлъчно в животът ти.

Парите

Парите са средство за оцеляване и покриване на нуждите ни. Най-важното нещо е да съумееш да живееш с това, което имаш днес. Не трябва да надскачаш възможностите си и не трябва да се губиш в амбицията за богатство. Тук не казвам да не се опитваш, а по скоро материалното да не е на всяка цена.

Успехът

Успехът може да горчи, а може и да бъде безумно сладък, може да е заслужен или подарен, но най-важното е да останем трезви в самооценката си и благодарни на късмета и хората, които са ни помогнали за този успех. Нерядко успехът замъглява истинската представа на хората и те стават необективни звездомани, заслепени от “собствения” си успех. Там идва и сложната задача да се върнем в реалността.

Хубавото питие

Хубавото питие е наслада, на която трябва да се отдадеш на определен повод, но недей да прекаляваш, за да не потънеш в дълбините му:)

Луксозната кола

Луксозната кола е удобство, което ако може да си позволиш, ще те направи щастлив, но до време. В живота луксът не би ти дал това, което може да ти даде любовта във всичките си измерения.

Любовта

Любовта в необяснимото добро,

любовта в чистата душа,

любовта в  семейния уют,

любовта е в малките неща, а моята любоя е само тя – моята жена (heart)

Сексът

Сексът е отдадеността и верността!

Спортът

Спортът възпитава, предпазва и те кара да израстваш пълноценно и отдадено към собственото си аз  и това на партньора. Много често спортистите са изправени още в ранна детска възраст да вземат решения от които зависи бъдещето им. Тези решения правят спортиста по-устойчив на външни влияния и каляват душата му да се справя и отстоява трудностите на живота.

 

Бъдещето

Бъдещето за нас е възможност да се подобрим или да останем там където сме! Всичко това зависи изцяло от самите нас. Ежедневно се сблъскаваме с различни съдби, които ни затвърждават това, че само ние може да променим утрешния ден.

 

Наркотиците

Наркотиците са нещото, което аз не одобрявам!

 

Снобизмът

Снобизмът е лукса на необразования човек.

 

Имиджът

Имиджът е важна част от съществуването ни! Ранното прозряване на това, че ние трябва да изградим добър имидж за самите нас е благодат, която малко хора успяват да проумеят.

Животът

Животът е дар за който трябва да сме благодарни всеки един земен ден. Изживей живота си достойно, чисто и искрено.

Страхът е част от самите нас. Трябва да се борим и учим да живеем със собствените си страхове.

 

Завистта

Завистта е нещото, с което не мога да свикна, но се научих да не обръщам внимание на тези качества у хората. Научих се също така да съм заобиколен от наистина чисти личности, а тези с другите качества ги махам бързо от полезрението на моя живот.

 

Бижуто

Бижуто понякога е красота.

 

Часовникът

Часовникът е второто ми бижу и аксесоар за точност 🙂

 

Красотата

Красотата – помага или пречи на душата 🙂 Красив е този, който я носи с достойнство.

 

Шопингът

Шопингът – спорт или страст , а понякога необходимост.

 

Необходимито зло

Необходимото зло е алибито на безсилните.

 

Светската суета

Светската суета  е илюзия.

 

Съдбата

Съдба. Моята съдба. Свикнах да ме съдят без да ме познават.

 

Голямото изкушение

Голямото изкушение е предизвикателство за всяка личност, да успееш да отстоиш себе си.

 

Най-екзотичното място

Най-екзотичното място на света  е у дома в прегръдката на моята жена 🙂