Pulse Serdika Center – фитнес бижуто на район Оборище в София

//Pulse Serdika Center – фитнес бижуто на район Оборище в София

Pulse Serdika Center – фитнес бижуто на район Оборище в София

Елитна верига Pulse с четвърти нов обект за 4 месеца: Pulse Serdika Center (снимки + видео). На откриването присъстваха редица популярни личности.

 

Без спирка! Pulse с трети нов обект за 3 месеца: Pulse Serdika Center (снимки + видео) | StandartNews.com

На събитието присъстваха редица популярни личности, спортисти, мениджмънтът на компанията, текущи клубни членове на веригата и бъдещи клиенти на новия център. Pulse не изневери на стила, в който открива обекти. И този път програмата включваше DJ на живо, live sax и още много изненади.

Pulse Serdika Center разполага с всички зони, нужни за пълноценен и активен тренировъчен ден – протеинов бар с богат асортимент от добавки и здравословни храни и напитки, кардио и силова зона, оборудвана с последните серии на популярните производители на фитнес оборудване и функционална зона с разнообразие от аксесоари и уреди за кондиционни и стречинг занимания.

Отскоро там се провеждат Cross Training и P.BoxX занимания в специално обособена открита зона, уникална за клубовете Pulse. Клиентите могат да се възползват от 2 часа безплатен паркинг в Serdika Center, като най-удобно разбира се е ниво +3, където може да паркирате на метри от главния вход.

Pulse Serdika Center е трети нов обект Pulse за едва 3 месеца. В началото на октомври Pulse отвори фитнес в Студентски град – Pulse Vitosha, а няколко седмици след това заработи и Pulse Exclusive – намиращ се до The Mall.

С изключителния си темп на развитие компанията вече има покритие в почти цяла София, като потребителите на услугите на Pulse винаги имат клуб на не повече от 15 минути от себе си. Веригата продължава разрастването си и извън столицата, като съвсем скоро откри и обект в Стара Загора.

www.pulsefit.bg

 

By |2024-01-25T14:50:48+00:00януари 25th, 2024|Luxe Fit|0 Коментара