Премиум Рали София – Свети Влас събра отбрани гости на специално организирана вечеря в столичния ресторант Za Zú. Партито продължи с участието на Мария в клуб „The 1 Exclusive“. Пред партньори, приятели и фенове на адреналина от шофирането екипът на Премиум Рали София – Свети Влас за първи път представи видеото от пролетното издание „Supercars DreamDrive“. Уникални планински гледки и автомобили дадоха старт на купона и вдигнаха настроението на максимум.

Още в самото начало на вечерта беше представена програмата за предстоящия дългоочакван международен формат на Ралито. От Свети Влас до Букурещ по специално изработен регламент участниците във формата ще се насладят на различни терени, по които ще изпитат своите умения и възможностите на автомобилите. Целият регламент и правилата на Премиум Рали София – Свети Влас са съобразени със закона за движение по пътищата, а високите скорости ще бъдат вдигнати на писта „МоторПарк” в Румъния. Ще има и драг състезание, което ще се проведе в България, на затворен и обезопасен терен. Феновете на Събитието ще могат да видят над 50 спортни и екзотични автомобила на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ на 20 юни 2024 г. в 12:00 часа, когато ще бъде даден официалният старт на Ралито. За всички, които са по Северното Черноморие, могат да очакват по обяд колите, които ще пристигнат на Морска гара Варна на 21 юни 2024 г.

За снимки от партито и повече информация за Премиум Рали София – Свети Влас следете в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Предстоящото Рали ще се състои в периода 19 – 24 юни 2024 г., а основни дестинации са Свети Влас, Варна, Букурещ и планинските проходи Трансфагарашан и Трансалпина в Румъния.