Емблематичната модна къща освен дрехи, предлага храна и множество неща за дома

Луксозната марка дрехи Dolce&Gabbana е слабост на много жени. И има защо. Оказва се обаче, освен дрехи, италианските прочути дизайнери прадават храна, вино и неща за дома под емблематичната марка.

Така може да купите подаръчна кутия от 5 вида паста, домати Lampadina и престилка Dolce&Gabbana на цена от 155 долара. Външният вид на кутията може да е със снимки на различни италиански курорти.

Също в красива кутия в стил Dolce&Gabbana може да закупите панетоне със сицилиански бадеми, което струва 60 долара. Сътрудничеството между креативността на Dolce&Gabbana и сладкарското майсторство на Fiasconaro води до уникален резултат: типичното миланско панетоне, обвито в ароматите на Сицилия.

Кейкът Коломба със сицилиански бадеми пък разказва за италианската история за превъзходството, знанието и страстта към качествената храна. Неговата цена е 55 долара.

Dolce&Gabbana имат и свои сицилиански меки пасти: шам фъстък, бадем и шоколад.

Вината под емблематичната марка са разнообразни като вкусове. Вино розе, което се откроява с елегантния си аромат и красив етикет, е една от отличителните напитки. Това вино се определя от елегантен букет от жасмин, обогатен с деликатни нотки на дива ягода, праскова и бергамот. Цената му започва от 50 долара.

Престижното червено вино, произведено по склоновете на вулкана Етна се продава на цена от 210 долара.

Италианската модна къща е пуснала дори кафеварка в типичните й украски.

Модната къща предлага халати, хавлии, пантофи и кърпи за баня. Един сет от 5 кърпи с различна големина струва 550 долара. Халатите за баня вървят около 1000 долара.

С изглед към девствените пясъци и кристално чистите води на Малдивите, италианската модна къща Dolce & Gabbana е готова да направи фурор с първото си нахлуване в индустрията на хотелиерството.  Това, което прави хотела на Dolce & Gabbana на Малдивите наистина вълнуващ, е ангажиментът на марката да създаде пространство, което отразява естествената красота на острова, като същевременно въплъщава лукса и изтънчеността, които ги превърнаха в световна модна икона.

Гостите могат да очакват с нетърпение зашеметяваща естетика, която съчетава характерната за марката италианска елегантност със спокойната, тропическа среда на Малдивите. Интериорът на хотела ще включва набор от поръчкови мебели, текстил и произведения на изкуството, които са внимателно подбрани, за да създадат топла, приветлива атмосфера. Точната локация и датата на отваряне на хотела все още не са обявени.

Aerial Photos of Maldives resorts Islands